De multitechnologische benadering van Camozzi

Door een multitechnologische benadering kan Camozzi elke afzonderlijke toepassing analyseren en oplossingen ontwikkelen op basis van de selectie van de meest geschikte pneumatische, elektrische of proportionele technologie.

Deze analyse is gebaseerd op een ongeëvenaarde expertise in product- en technologiespecificaties en een grondig begrip van de functionele kenmerken van de specifieke toepassingen.

PNEUMATISCH
Ervaring en betrouwbaarheid

Het vermogen om de betrouwbaarheid van kleppen, actuators en pneumatische componenten te combineren met precisiecontrole, gegarandeerd door regelaars en proportionele kleppen.

De snelheid en precisie bij positioneringen die wordt geboden door de elektromechanische cilinders en assen waarbij elke beweging, met de prestaties die voor elke specifieke toepassing zijn vereist, wordt geoptimaliseerd.

Deze vaardigheden vormen de kern van het concurrentievoordeel dat Camozzi Automation haar klanten kan bieden.

PROPORTIONEEL
Kwaliteit en precisie

De oplossingen van Camozzi voor de aansturing van aandrijvingen en het beheer van verschillende soorten vloeistoffen omvatten lineaire actuators en grijpers, kleppen en elektromagnetische kleppen, plus componenten voor luchtbehandeling, verbindingselementen en vacuümsystemen.

Aanhoudend onderzoek en ontwikkeling op het gebied van mechatronische oplossingen heeft geleid tot de integratie van sensoren en diagnosesystemen die in staat zijn om informatie over de bedrijfsparameters van het systeem te verwerken.

ELEKTRISCH ELEKTRISCHE
Snelheid en flexibiliteit

De C_Electrics afdeling ontwikkelt oplossingen met elektromechanische cilinders en assen met hulpmotoren en aandrijvingen.

Met een uitgebreid assortiment accessoires kunnen C_Electrics-producten in verschillende configuraties worden gecombineerd waardoor aan de gebruikers ruime flexibiliteit wordt geboden.

Om de  installatie en het onderhoud te vereenvoudigen heeft Camozzi Qset ontwikkeld.

Qset is een uiterst intuïtieve en efficiënte configuratiesoftware voor elektromechanische cilinders en assen, die aan de klant de ideale oplossing kan bieden, op basis van de specifieke vereisten van de toepassing op het gebied van belasting, snelheid , en versnelling.