Oplossingen voor mobiele automatisering
Componenten en systemen voor de weg-, spoor- en terreinsector
Technologie en competentie om oplossingen te bieden voor transporttoepassingen

De transportsector groeit gestaag, oplossingen worden verwacht die steeds complexer en uniek zijn.

Deze groei stelt grote sociale uitdagingen voor - de realisatie van transportsystemen die efficiënt, veilig en milieuvriendelijk zijn.

Kwesties omtrent de vraag naar energie, klimaatverandering en de toename van verkeers-, lucht- en geluidsoverlast hebben allemaal een negatief effect op lokale en mondiale ecosystemen. Efficiëntere oplossingen voor openbaar en particulier vervoer zijn daarom essentieel om de vereiste lange-termijn duurzaamheid te bereiken.

De sociale uitdagingen waarmee wij worden geconfronteerd, kunnen alleen worden verwezenlijkt door de ontwikkeling van innovatieve, technologische en efficiënte oplossingen die de negatieve gevolgen voor het milieu en dus voor ons allemaal als individu minimaliseren.

Camozzi heeft een eigen interne C_Transport-afdeling opgericht, waarin ingenieurs en managers voor bedrijfsontwikkeling samenwerken met de klant om de toepassingen te bestuderen. Hierbij valt op te merken dat de werkomstandigheden vaak verband houden met de omgevingen, gekenmerkt door extreme druk of temperaturen waarbij externe stress de prestaties van de componenten kan beïnvloeden.

BUS & COACH
Comfort

Veiligheid en betrouwbaarheid van componenten en systemen, die voldoen aan de vereiste internationale normen, om maximaal comfort te bieden aan passagiers en bestuurders.

OFF HIGHWAY
Betrouwbaarheid

Robuust en lange levensduur van speciaal ontworpen systemen en componenten voor:

  • Landbouw 
  • Grondverzet 
  • Defensie  
Off Road & Car
Technologische

Modulaire mechatronische oplossingen met een compact ontwerp en onderdelen voor remsystemen en toepassingen aan boord.

SPOORWEG
Kwaliteit

Kwaliteit van mechatronische systemen, gecombineerd met de gegarandeerde efficiëntie van pneumatische systemen, voor de behandeling van de vloeistoffen aan boord.

TRUCK & TRAILER
Veiligheid

Betrouwbaarheid, functionaliteit en onderhoudsgemak kenmerken de geïntegreerde panelen en systemen voor een efficiënte en veilige automatisering.